Sinema Dünyası Kanaat Önderleri GAÜ’de Toplanıyor

Haberler

GAÜ'DEN

Sinema Dünyası Kanaat Önderleri GAÜ’de Toplanıyor

RÜYA DİZİSİ OYUNCU SEÇMELERİ GİRNE KAMPÜS’TE GERÇEKLEŞECEK

Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs sinema ve sanat dünyasının kanaat önderlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Cinemedia Production' un ülkemizde çekeceği Rüya adlı dizinin oyuncu seçmeleri için Girne Kampüs Millenium Kompleks Senato Kongre Merkezinde biraraya gelecek seçkin jüri oluşuyor.

1 Şubat 2012 Çarşamba günü saat 11.00-15.00 saatleri arasında gerçekleşecek seçmelere sanat ve sinema dünyasına adım atmak isteyen ve yeteneğine güvenen herkes katılabilecek. Yönetmenliğini Mehmet İnan ile yapımcılığını Gönül Dinç’in tarafından yapılacak ve senaryosu Çağlar Yıldız’a ait olan Rüya adlı televizyon dizisi Kuzey Kıbrıs kanallarında yayınlanacak.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada dizi merkez bölge Lefkoşa başta olmak üzere tüm Kuzey Kıbrıs genelinde çekilecek. Seçkin jüri tarafından oyucu adaylarında aranan özelliklerin özgüven, yetenek ve beceri olduğunun ifade edildiği açıklamada senaryo’da yer alan karakterlere uygun adaylar için seçmelerin düzenlendiği belirtildi.

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada ise Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Sahne Sanatları Fakültesi ile konferans ve sergi salonlarının kültür ve sanatın hizmetinde olduğu ve düzenlenen etkinlikler ile kampüsün sanat ve kültürün çekim merkezi olduğu belirtilerek kültür ve sanata dair her türlü etkinliğe desteğin devam edeceği belirtildi.