KKTC Uyruklu Öğrenci Adaylarına GAÜ’den Özel Burs

Haberler

GAÜ'DEN

KKTC Uyruklu Öğrenci Adaylarına GAÜ’den Özel Burs

Girne Amerikan Üniversitesi KKTC uyruklu öğrenci adaylarına yükseköğretim’de 27. yılına özel burslar verileceğini açıkladı.

GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs’te düzenlenecek sınav ile öğrenci adayları çeşitli oranlarda burslar yanında Girne Amerikan Üniversitesi’nin Kıtalararası Kampüsleri İngiltere, Singapur ve ABD Kampüslerinde öğrenim hakkı da kazanacak.

Konuyla ilgili GAÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından yapılan açıklamada KKTC uyruklu öğrencilere yönelik burs ve giriş sınavına girmek isteyen adayların kimlik kartlarının fotokopisi ve 2 adet vesikalık fotoğraf ile sınava giriş kaydı için Girne Kampüs Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına başvurmaları gerektiği ifade edildi.

Ayrıca yapılan açıklamada burs ve giriş sınavı ile ilgili detaylı bilginin GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girnei Kampüs Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ile www.gau.edu.tr web adresi veya 650 20 00(dahili:)1179-1205-1184 no’lu telefon numaralarından alınabileceği belirtildi.
“Öğrenci Adayları Küresel Eğitim ve Kıtalar Arası Öğrenim Hakkı Kazanacak”

Deneme ve burs sıralama sınavı sonucunda burslu veya burssuz kayıt yaptıran öğrencilerin ise GAÜ İngiltere Canterbury, Singapur ve ABD Washinghton kampüslerinde eğitimlerine devam etme hakkı kazanacağının da vurgulandığı açıklamada GAÜ’nün öğrenci ve öğrenci adaylarına uluslararası kampüslerinde küresel eğitim ve kıtalararası öğrenim hakkı verdiğinin altı çizildi.
“Uluslararası Kampüsler Çeşitli Eğitim Programları Öğrenci Gelişimne Katkı Sağlıyor”

GAÜ Kıtalararası Ulusklararası kampüslerinin akademik müfredatlar yanında çeşitli eğitim programları ile de öğrencilerin dil gelişimi ve mimarlık ile iç mimarlık gibi çeşitli alanlarda uzmanlaşmalarına katkı sağladığının kaydedildiği açıklamada uluslararası kampüslerde dönemsel dil programları ve çeşitli eğitim programları ile ilgili detaylı bilgiye www.gau.edu.tr web adresi ile Girne Kampüs Uluslararası Bilgi Ofisinden ulaşılabileceği ifade edildi.