GAÜ’den Online Programlara Özel 27. Yıl Bursu

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ’den Online Programlara Özel 27. Yıl Bursu

Girne Amerikan Üniversitesi öğrencileri ve öğrenci adaylarına lisans ve yükseklisans eğitimlerini Kuzey Kıbrıs, İngiltere, Singapur ve ABD Kampüslerinde sürdürme fırsatı sunarken on-line bilişim/eğitim teknolojileri ile sürdürdüğü zaman ve mekandan bağımsız ABD kampüsü merkezli online yükseklisans programlarına 27. yıla özel burslar verileceğini açıkladı.
“4 Yükseklisans Programı İçin Her Öğrenciye %40 Özel Burs”

Kariyerine güç katmak isteyen bireyler için bilişim teknolojilerinin sunduğu farklı eğitim imkanlarından faydalanarak zaman ve mekandan bağımsız olarak tasarlanan on-line uzaktan eğitim yükseklisans MBA programları ile ilgili olarak GAÜ’den yapılan açıklamada on-Line eğitim için kayıtların devam ettiği belirtilirken online programların GAÜ ABD Kampüsü merkezli olacağının altı çizildi.

İşletme, Pazarlama, Bilgisayar Yazılım Mühendisliği ve Uluslararası İlişkiler yükseklisans on-line programları bölümlerine sınırlı sayıda öğrenci alınacağının da belirtildiği açıklamada tüm programların GAÜ’nün yükseköğretim’de 27. yılına girdiği döneme özel her öğrenciye yüzde 40 burs ile kayıt kabul edeceği ve eğitim dilinin İngilizce olduğu vurgulanarak detaylı bilginin www.gau.edu.tr web adresinden alınabileceğinin altı çizildi.

Kariyerine güç katmak isteyen bireyler için bilişim teknolojilerinin sunduğu farklı eğitim imkanlarından faydalanarak zaman ve mekandan bağımsız olarak tasarlanan on-line yükseklisans programları ile ilgili olarak GAÜ’den yapılan açıklamada, bahar 2012 dönemi İşletme, Pazarlama, Bilgisayar Yazılım Mühendisliği ve Uluslararası İlişkiler yükseklisans on-line programları derslerinin 9 Ocak 2012 pazartesi günü başlayacağı ve 36 kredilik programların öğrenim süresinin 2 yıl olduğu belirtildi.