Yönetici ve Liderlik Kimliğinizi Güçlendirin

Haberler

GAÜ'DEN

Yönetici ve Liderlik Kimliğinizi Güçlendirin

Girne Amerikan Üniversitesi yükseköğretimde 27. akademik yılına başladığı 2011-2012 ders yılında Amerika Birleşik Devletleri Kampüsü merkezli yürüttüğü online yükseklisans MBA programlarına özel burs verileceğini açıkladı.

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada “Kıtalar Ötesi Dünya Üniversitesi” vizyonu ile GAÜ öğrencilerinin lisans ve yükseklisans eğitimlerini Kuzey Kıbrıs, İngiltere, Singapur ve ABD Kampüslerinde ek eğitim ücreti ödemeden sürdürme hakkı olduğu ifade edilerek, on-line bilişim/eğitim teknolojileri ile sürdürdüğü zaman ve mekandan bağımsız ABD kampüsü yükseklisans MBA programlarının amacının yönetici ve liderlik kimliğine güç katmak isteyen öğrenci adaylarına online eğitim fırsatı sunmak ve işletme ve diğer disiplinlerde lisans eğitimi almış mezunlara. kariyer gelişimini teşvik etmek olduğu vurgulandı.
“Uzaktan Eğitim GAÜ ABD Kampüsü Merkezli Verilecek”

Ayrıca açıklamada GAÜ’nün ABD’de açmış olduğu yeni kampüsüyle, uluslararası vizyonunu ve kimliğini güçlendirirken, aynı zamanda da on-line uzaktan eğitim için önemli bir üs oluşturduğu vurgulandı. On-line uzaktan eğitim yükseklisans MBA programlarının üst düzey yönetici, iş adamları ve girişimciler yanında ekonomi ve uluslar arası ilişkiler ile bilişim sistemlerinde küresel bilgiye zamandan ve mekandan bağımsız olarak ulaşıp yükseklisans MBA programlarını on-line uzaktan eğitim sistemi ile tamamlamak isteyen öğrenci adaylarına yönelik düzenlendiğinin altı çizilirek programlara kayıtların 26 Aralık 2011 Pazartesi gününe kadar süreceği ve programların eğitime 9 Ocak 2012 Pazartesi günü başlayacağı belirtildi.
“4 Yükseklisans Programına Özel Burs ile Öğrenci Kabul Edecek”

Kariyerine güç katmak isteyen bireyler için bilişim teknolojilerinin sunduğu farklı eğitim imkanlarından faydalanarak zaman ve mekandan bağımsız olarak tasarlanan on-line uzaktan eğitim yükseklisans MBA programları ile ilgili olarak GAÜ’den yapılan açıklamada, güz 2011 döneminde On-Line eğitim için kayıtların devam ettiği belirtilirken online programların GAÜ ABD Kampüsü merkezli olacağının altı çizildi.

İşletme, Pazarlama, Bilgisayar Yazılım Mühendisliği ve Uluslararası İlişkiler yükseklisans on-line programları bölümlerine sınırlı sayıda öğrenci alınacağının da belirtildiği açıklamada tüm programların yüzde 25 indirim ile kayıt kabul edeceği ve eğitim dilinin İngilizce olduğu vurgulanarak detaylı bilginin www.gau.edu.tr web adresinden alınabileceğinin altı çizildi.