GAÜ Sahnesindeki Enerjiye Teşekkür Ediyoruz

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Sahnesindeki Enerjiye Teşekkür Ediyoruz

Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu Türk televizyonlarının reyting rekortmeni programı “Yetenek Sizsiniz Türkiye” nin Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüsündeki 3. sezon Kıbrıs çekimleri sona erdi.

Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın’dan oluşan jürinin karşısında 100’e yakın aday 2 gün boyunca Girne Amerikan Üniversitesi Uluslararası Kongre Merkezi sahnesinde yeteneklerini sergileyerek İstanbul’daki finallere gitmek için vize şansı aradı.

GAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Erdal tarafından GAÜ ailesi adına teşekkür plaketi takdim edilen Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın’dan oluşan ünlü jüri “Yeteneksizsiniz Türkiye” 3. sezon Kıbrıs çekimleri sonrasında GAÜ TV’ye özel röportaj verdi.
ILICALI: “Kıbrıs Halkı ve Kampüs’teki İlgiden Çok Memnun Kaldık.”

Yeteneksizsiniz Türkiye programını güzelleştiren ve programa dinamizm katan en öenmli öğenin öğrenci olduğunu belirten Acun Ilıcalı, GAÜ öğrencilerinin enerjik yapısının Kıbrıs çekimlerinin güzelleştirdiğini belirterek görmüş oldukları ilgiden dolayı GAÜ yetkililerine teşekkür etti. Yeteneksizsiniz Türkiye’nin önceki Kıbrıs çekimlerinin iki sefer GAÜ’de olduğunu hatırlatan Ilıcalı, ekip olarak üçüncü sefer tekrar GAÜ’de çekimleri gerçekleştirmek istediklerini belirterek GAÜ’nün 27. akademik yılını kutlayarak sözlerine son verdi.
AVŞAR : “İlgiden Dolayı Çok Mutluyuz.”

Sanat hayatında 28. yılına gireceğini hatırlatan Hülya Avşar, GAÜ’nün yükseköğretim’de 27. yılını kutlayarak yükseköğretim’de 27. yılın önemli bir başarı olduğunu belirtti. Kıbrıs’ta ve GAÜ’de olmaktan ve gördükleri ilgiden çok mutlu olduklarını da ifade eden Avşar, GAÜ yetkilileri vbe öğrencilerine gerek çekim ekibine verdikleri destek gerekse GAÜ sahnesine yansıttıkları enerjiden dolayı teşekkür etti.
YALÇIN: “Kampüs Enerjisi Çok Güzel.”

GAÜ Kampüsün enerjisinin güzel ve etkileyici olduğunu belirten Sergen Yalçın ise GAÜ öğrencileri ve yetkilileri tarafından kendilerine gösterilen ilgi ve sevgiden dolayı teşekkür ederek ikinci sefer de GAÜ’de olmaktan mutluluk duyacağını sözlerine ekledi.

Girne Amerikan Üniversitesi Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall sahnesinde iki süren Yeteneksizsiniz Türkiye 3. sezon Kıbrıs çekimlerinin ardından KKTC’den ayrılan ünlü jüri görmüş oldukları ilgiden ve GAÜ’deki enerjiden dolayı bir sonraki çekimler için de yeniden GAÜ’de olmak istediklerini belirttiler.