Eğlenceli Bir Yaz İçin GAÜ Yaz Okulları

Haberler

GAÜ'DEN

Eğlenceli Bir Yaz İçin GAÜ Yaz Okulları

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Gurubu bünyesinde faaliyet gösteren yaz okulları yüzme kursları, dil kursları, seramik kursları ile çeşitli öğretici ve eğlendirici aktiviteler ile çocukların eğlenci bir yaz geçirmesi için çalışıyor.

GAÜ yaz okulu yüzme kurslarının yanında sabah saat 09.00’da başlayıp tam gün boyunca devam eden farklı programları da içeriyor. GAÜ Okullar Grubu yaz okulları kapsamında 07-12 yaş arası öğrencilerin katıldığı ve içerisinde deniz, havuz, seramik, ingilizce okuma ve dinleme, laboratuar deneyleri şeklinde çeşitli aktiviteleri içeren program ile öğrencilerin eğlenerek öğrendiği programları uyguluyor.
“Farklı Kültürler İle Tanışma Fırsatı”

Girne Amerikan Üniversitesi Koleji, İlk Okulu, Anaokulu öğretmenleri ile birlikte organize edilen Okullar Grubu yaz kursları ile ilgili GAÜ TV Aktüel Haber programının konuğu olan GAÜ Koleji Müdür Yardımcısı ve Yaz Okulları Koordinatörü Koray Emirhoca açıklamalarda bulundu.

GAÜ Yaz okulu kurslarında öğrencilerin sportif ve kültürel yanları yanında sosyal anlamda da gelişme fırsatı bulduğunu ifade eden Emiirhoca, bu yıl ilk kez çeşitli programların yaş gruplarına göre çeşitli zamn dilimleri seçenkelri ile uygulanmaya başlandığını belirtti. Yarım ve tam günlük eğitim programları yanında başka ülkelerden gelen öğrencilerinde katıldığı ve gece 23.00’e kadar süren yaz okulu programları ile öğrencilerin farklı kültürleri tanıma fırsatı yanında ingilizce dilini kullanma becerilerini de geliştirdiklerini vurgulayan Emirhoca, programın ana temasının İngilizceyi öğretmek ve Kıbrıs Kültürünü tanıtmak olduğunu belirtti.

GAÜ Yaz Okullarında uygulanan programlarında öğrencilerin eğlenerek öğrendiğini ifade eden Emirhoca, eğlenceli bir yaz için GAÜ Yaz okulları ile ilgili detaylı bilginin 650 20 00 no’lu telefondan veya GAÜ Kolejinden alınabileceğinin altını çizdi.