Yeteneksizsiniz Kıbrıs Finali Salı Günü GAÜ’de Yapılıyor

Haberler

GAÜ'DEN

Yeteneksizsiniz Kıbrıs Finali Salı Günü GAÜ’de Yapılıyor

Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Sahne Sanatları Fakültesi dans stüdyolarında yapılan Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu “Yetenek Sizsiniz Türkiye” 3. sezon yoğun talepten dolayı uzatılan Kıbrıs ön elemeleri sona erdi.

Yoğun talep üzerine uzatılan Yetenkesizsiniz Türkiye yarışmasının Kıbrıs ön elemelerinin son gününde, Kıbrıs’ın dört bir yanından ünlü jürünün karşısına çıkmak için 300’e yakın aday GAÜ Sahne Sanatları dans sütütyolarını doldurdu.

Reyting rekortmeni programın 3. sezon Kıbrıs çekimleri için Acun ılıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın’dan oluşan jüri 18 Ekim Salı günü saat:15:00 da ve 19 Ekim Çarşamba günü saat:13:00’da Yeteneksizsiniz Türkiye’nin Kıbrıs elemeleri ve çekimleri için GAÜ’de hayranları ile buluşlacak.

GAÜ Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de gerçekleşecek Yeteneksizsiniz çekimlerinde Kıbrıslı yetenekleri keşfetmek için yeniden KKTC’ye gelecek olan Acun Ilıcalı ve ünlü jüri, 2 gün sürecek çekimler boyunca Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüsünde Kıbrıslı yeteneklerin performanslarını değerlendirerek İstanbul’da gerçekleşecek finallere vize verecek.