GAÜ Stage School 2. Geleneksel Dans Şöleni Bu Akşam

GAÜ Stage School 2. Geleneksel Dans Şöleni Bu Akşam

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Sahne Sanatları bünyesinde eğitim veren Stage Schoolun düzenlediği 2. geleneksel Gala Gecesi, dans şöleni bu akşam GAÜ Spectrum Kongre Salonunda gerçekleşecek.

Girne Amerikan Üniversitesi Stage School dans eğitmenleri Galip Emre, Oleg Manukovich, Liliya Biroğul, Suzan Erkan ve Alexandera Simakova’nın kareografilerini hazırladığı 25 farklı kategoride dans sahnelenecek. Bu yıl 2. sinin düzenlendiği ve her yıl geleneksel olarak düzenlenmesi planlanan GAÜ Stage School Gala Gecesi, Dans Şöleninde 100 Stage School öğrencisi dansları ile katılacak.

GAÜ Spectrum Kongre Salonunda gerçekleşecek olan Gala Gecesi Dans Şöleni halka açık olacak. Dans severlerin yoğun ilgi göstermesi beklenen gecede 25 farklı katagoride Stage School ve akademi öğrencileri performanslarını sergeleyecek.