Acun Ilıcalı Yetenek Keşfetmek için Geliyor

Acun Ilıcalı Yetenek Keşfetmek için Geliyor

Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu Türk televizyonlarının reyting rekortmeni programı “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yeni sezon ön elemeleri Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüsü Sahne Sanatları Fakültesi dans stüdyolarında başlıyor.

“Yeteneksizsiniz Türkiye” yeni sezon Kıbrıs ön elemeleri GAÜ Sahne Sanatları Fakültesi dans stüdyolarında 8-9 Ekim 2011 tarihlerinde saat 12.00-19.00 saatleri arasında düzenlenecek. Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüsü batı kısmında yer alan Sahne Sanatları Fakültesinde haftasonu gerçekleşecek ön elemeler ile ilgili detaylı bilgi ile reyting rekortmeni program “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yeni sezon çekimlerine yeteneklerini sergileyerek katılmak isteyen adaylar başvuru formuna www.acunmedya.com web adresi üzerinden ulaşabilecek.
“Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın 18-19 Ekim Tarihlerinde GAÜ’de Olacak”

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada ise haftasonu GAÜ Sahne Sanatları Fakültesi dans stüdyolarında gerçekleşecek ön elemelerin ardından reyting rekortmeni programın Acun ılıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın’dan oluşan jürisi 18-19 Ekim tarihleri arasında GAÜ’de olacak. GAÜ Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de gerçekleşecek Yeteneksizsiniz çekimlerinde Kıbrıslı yetenekleri keşfetmek için yeniden KKTC’ye gelecek olan Acun ılıcalı ve ünlü jüri, 3 gün sürecek çekimler boyunca Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüsü sahnesinde Kıbrıslı yeteneklerin performanslarını değerlendirerek İstanbul’da gerçekeleşcek finallere vize verecek.