Zaman ve Mekandan Bağımsız ABD’de Online Yükseklisans Eğitimi

Haberler

GAÜ'DEN

Zaman ve Mekandan Bağımsız ABD’de Online Yükseklisans Eğitimi

Girne Amerikan Üniversitesi yükseköğretimdeki 26.yılını geride bıraktığı dönem içerisinde küreselleşen dünya ve uluslararası eğitim ile ilgili önemli projelere imza atmaya devam ediyor.

“Kıtalar Ötesi Dünya Üniversitesi” vizyonu ile öğrencilerine lisans ve yükseklisans eğitimlerini Kuzey Kıbrıs, İngiltere, Singapur ve ABD Kampüslerinde sürdürme fırsatı sunan GAÜ, online bilişim / eğitim teknolojileri ile sürdürdüğü zaman ve mekandan bağımsız ABD kampüsü yükseklisans programlarına kayıtlar 3 Ekim’e kadar devam ediyor.
“ABD Merkezli Online 4 Yükseklisans programı Öğrenci Kabul Edecek”

GAÜ’nün ABD’de açmış olduğu yeni kampüsüyle, uluslararası vizyonunu ve kimliğini güçlendirirken, aynı zamanda da on-line eğitim için önemli bir üs oluşturduğunun belirtildiği açıklamada zaman ve mekandan bağımsız sürdürülen on-line akademik programların kariyer gelişiminde önemine dikkat çekildi.

Kariyerine güç katmak isteyen bireyler için bilişim teknolojilerinin sunduğu farklı eğitim imkanlarından faydalanarak zaman ve mekandan bağımsız olarak tasarlanan online yükseklisans programları ile ilgili olarak GAÜ’den yapılan açıklamada, güz 2011 döneminde On-Line eğitim için kayıtların devam ettiği belirtilirken online programların GAÜ ABD Kampüsü merkezli olacağının altı çizildi.

İşletme, Pazarlama, Bilgisayar Yazılım Mühendisliği ve Uluslararası İlişkiler yükseklisans on-line programları bölümlerine sınırlı sayıda öğrenci alınacağının belirtildiği açıklamada, detaylı bilginin www.gau.edu.tr web adresinden alınabileceğinin altı çizildi.