Özel Yetenek Sınavları 7 Eylül’de Yapılıyor

Özel Yetenek Sınavları 7 Eylül’de Yapılıyor

Girne Amerikan Üniversitesi Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi bünyesinde eğitim veren İç Mimarlık ve Grafik bölümleri ile Sahne Sanatları Yüksekokulu Dans bölümü ve Spor Yüksekokulu Spor Yönetmimi ve Beden Öğretmenliği bölümlerine özel yetenek sınavı ile öğrenci alınacağını açıkladı.

Özel yetenek sınavına katılacak öğrenci adaylarının başvurularının başladığının belirtildiği açıklamada özel yetenek sınavlarının 7 Eylül 2011 Çarşamba günü GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüsünde yapılacağı ifade edildi.

Spor Yüksekokulu bünyesinde Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, Spor Yönetimi ve Rekreasyon Yönetimi bölümleri ile Sahne Sanatları Yüksekokulu bünyesinde eğitimlerinin sürdüren Dans bölümü ve Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi bünyesinde eğitim veren İç Mimarlık ve Grafik bölümleri ne özel yetenek sınavları ile öğrenci alınacağının ifade edildiği açıklamada özel yetenek sınavları ile ilgili detaylı bilgiye www.gau.ed.tr web adresi veya gau@gau.edu.tr elektronik posta adresi ile 6502000/ 1205-1179 no’lu telefonlardan Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından ulaşılabileceğinin altı çizildi.
“Kıtalararası Kampüslerde Yükseköğretimlerine Devam Edebilecekler”

Konuyla ilgili Girne Amerikan Üniversitesinden yapılan açıklamada özel yetenek sınavı ile YÖK ve YÖDAK kanalı ile yükeköğretime başlayacak öğrencilerin dönemsel dersler ile yabancı dil derslerini GAÜ’nün Uluslararası Kampüsleri İngiltere, Singapur ve ABD’de alabilecekleri belirtildi. Ayrıca GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüsünde 7 Eylül 2011 Çarşamba günü gerçekleşecek özel yetenek sınavları sonunda sınırlı sayıdaki kontenjanlara yerleştirilecek öğrencilere çeşitli oranlarda bursların da verileceği açıklandı.