O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz Ön Elemeleri GAÜ’de Sona Erdi

O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz Ön Elemeleri GAÜ’de Sona Erdi

Reyting rekortmeni program Yetenek Sizsiniz programının yeni sezon öncesi Kıbrıs ön elmelerinin ilki Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Girne Kampüsü Sahne Sanatları akademi Dans stüdyolarında gerçekleşti.

Kıbrıslı yetenekler ve Girne Amerikan Üniversitesi öğrencilerinin ilgi gösterdiği ön elemeler ilkinde adaylar yarışmaya katılmak için yeteneklerini sergilediler.
“Yeni Yarışma O Ses Türkiye’nin Ön Elemeleri de Yapıldı”

Survivor ve Yetenek Sizsiniz adlı yetenek yarışmalarından sonra Acun Medya’nın şov dünyasına damga vuracak yeni bir yarışması “O Ses Türkiye”nin kıbrıs ön elemlerinin ilki de Girne Amerikan Üniversitesi Girne Kampüsü Sahne Sanatları akademi Dans stüdyolarında gerçekleşti.

“O Ses Türkiye” yarışması ön elemelerine de ilgi gösteren adaylar sır gibi saklanmasına rağmen basına yansıyan haberlere göre Mazhar Alanson, Hülya Avşar, Mustafa Sandal ve Hadise’den oluşacak “O Ses Türkiye” jürisinin karşısına çıkmak için ses yeteneklerini sergilediler.