GAÜ OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ'NDEN ÇOCUK HAKLARI FAKINDALIK PROJESİ

Tarih: 28/04/2019

Girne Amerikan Üniversitesi (GAU) Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü, ‘’Çocuk Hakları’’ dersi kapsamında bez çanta dağıtımı gerçekleştiriyor.

Üzerinde çocuğun "Oyun Hakkı`na" vurgu yapan Çocuk Hakları maddesinin yer aldığı bez çantaların ilk dağıtımı kampüs içerisinde yapılırken, GAÜ Rektörü Prof. Dr. Kutsal Öztürk’te makamında ziyaret edilerek proje hakkında bilgi verilerek çanta takdim edildi.

Proje hakkında açıklamada bulunan GAÜ Okul Öncesi Öğretmenliği Öğretim Üyesi Mehmet Ali Ateş, projenin hem Çocuk Hakları konusunda farkındalık yaratmak, hem de çevre kirliliğine dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirildiğini söyledi. Ateş, projenin devanım da Girne Belediyesi`nden gerekli izinler alındıktan sonra, bez çantaların dağıtımına semt pazarında ve Girne limanında devam edileceğini vurguladı.

Akreditasyonlar