GAÜ OKUL ÖNCESİ ÖĞRENCİLERİNDEN ALSANCAK ANAOKULU İÇİN “23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ”

Tarih: 28/04/2019

Girne Amerikan Üniversitesi (GAU) Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi kapsamında, Alsancak Anaokulu’nda "23 Nisan Çocuk Şenliği" gerçekleştirdi.

Renkli anların yaşandığı şenlik, çocuklar ve aileleri tarafından oldukça ilgi gördü. Günün anlam önemine uygun olarak hazırlanan dans gösterisi, yüz boyama ve taş boyama gibi etkinlikler ile çocuklarla birlikte coşkulu ve eğlenceli bir gün geçirildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan GAÜ Okul Öncesi Öğretmenliği Akademisyeni Mehmet Ali Ateş, eğlenceli ve renkli görüntülere sahme olan "23 Nisan Çocuk Şenliği"nin Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında gerçekleştiğini belirterek, dönem boyunca bir çok bölgede farklı etkinlikler gereçkeleştirdiklerini söyledi. Ateş, emeği geçen tüm öğrencilere teşekkürlerini sundu.