Yetenek Sizsiniz Kıbrıs Elemeleri Haftasonu GAÜ’de Yapılıyor

Yetenek Sizsiniz Kıbrıs Elemeleri Haftasonu GAÜ’de Yapılıyor

Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yeni sezon ön elemeleri Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Sahne Sanatları Yüksekokulu dans stüdyolarında bu haftasonu yapılıyor.

“Yetenek Sizsiniz Türkiye” Kıbrıs ayağının ön elemeleri 20 Ağustos 2011, Cumartesi günü saat 12.00-18.00 saatleri arasında Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Sahne Sanatları Yüksekokulu’nda gerçekleşecek.
“Ön Eleme Başvuruları Web Üzerinden Yapılabilecek”

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada ise kültür ve sanatın gelişmesine katkı yapacak, kültür ve sanat dünyasına yeni yetenekler kazandıracak önemli projelerin toplumsal gelişime yaptığı katkıların önemine vurgu yapılarak başta Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs ile İngiltee, Singapur ve ABD Kampüslerinin de öğrencinin perspektifinin ve dünyaya bakışına olumlu katkılar yapan önemli kültür projelerine evsahipliği yapmaya hazır olduğu ifade edildi.

Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs batı kısmında yer alan Sahne Sanatları Yüksekokulunda haftasonu gerçekleşecek ön elemeler ile ilgili detaylı bilgi ile reyting rekortmeni program “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yeni sezon çekimlerine yeteneklerini sergileyerek katılmak isteyen adaylar başvuru formuna www.acunmedya.com web adresi üzerinden ulaşabilecek.