GAÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ'DEN, SOS ÇOCUK KÖYÜ YARARINA KERMES

GAÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ'DEN, SOS ÇOCUK KÖYÜ YARARINA KERMES

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Eğitim Fakültesi bünyesinde eğitim veren, Okul Öncesi Öğretmenliği ve İngilizce Öğretmenliği bölümleri tarafından Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında SOS Çocuk Köyü yararına kermes düzenlendi.

Kermeste öğrencilerin hazırladığı birbirinden lezzetli yemekler ve tatlılar satışa sunuldu. Düzenlenen kermes ile ilgili açıklamada bulunan GAÜ Okul Öncesi Öğretmenliği Akademisyeni Mehmet Ali Ateş şunları söyledi;

“Eğlenceli ve renkli görüntülerin yaşandığı kermeste toplanan gelirin SOS Çocuk Köyü`ne bağışlanacağını bildirildi. Kermes sonunda elde edilen tüm gelir SOS Çocuk Köyü`ne bağışlanmak üzere SOS Çocuk Köyü görevlilerine teslim edildi. Bu mutluluğa ortak olan herkese teşekkür ederiz.”