GAÜ KKTC EĞİTİM ÇALIŞTAYI’NDA, LİSE EĞTİMCİLERİ,  HAKAN MENGÜÇ İLE BİRARAYA GELDİ

Tarih: 18/04/2019

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) KKTC Eğitim Çalıştayı “Hakan Mengüç ile Yazar Söyleşileri. Nasıl Başardım?” konulu eğitim semineri ile gerçekleşti.

GAÜ Millenium Senato Kongre Merkezi’nde GAÜ Sufi Akademi Başkanı, Sufi ve Yazar hakan Mengüç ile gerçekleşen seminere, KKTC’nin her bölgesinden lise eğitimcileri yoğun ilgi gösterdi. Seminer öncesinde, GAÜ Medya Koordinatörü Simge Özekler Erdal, üniversitenin imkanları ve uluslararası yönlerini aktararak, katılımcıların sorularını yanıtladı.

Ardından, kendi hayatı, yaşadıkları ve deneyimlerini eğitimcilere aktaran Hakan Mengüç, seminer sırasında kısa ney dinletisi gerçekleştirdi.

Eğitimciler tarafından yoğun ilgi ve beğeni alan seminer programı sonrası, toplu fotoğraf çekimi, kampüs turu ve öğle yemeği organize edildi.