GAÜ SAĞLIK MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİ, KARPAZ BÖLGESİNDE DOĞA TEMİZLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ SAĞLIK MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİ, KARPAZ BÖLGESİNDE DOĞA TEMİZLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ

 

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Sağlık Meslek Yüksekokulu Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Ön Lisans Programı 1. ve 2. sınıf öğrencileri, Karpaz bölgesinde sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi.

 

Sosyal Sorumluluk projesine öncülük eden GAÜ Kütüphane ve Dökümantasyon Direktörü Serkan İpekçi yaptığı açıklamada, Karpaz bölgesinde bulunan Büyükkonuk Köyü`nde gerçekleşen etkinlikte öncelikle Büyükkonuk-Kaplıca Köyleri arasındaki yürüyüş yolunda uzun saatler çöp topladıklarını belirtti. İpekçi açıklamasının devamında ise şunları söyledi;

 

“Büyükkonuk Belediyesi, öğrencilerimizi başkanlık makamında kabul ederek teşekkürlerini ilettiler ve ikramda bulundular. Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu`nun sağlık sorunu nedeniyle katılamadığı kabulü, belediyenin İdare Müdürü Hasan Evren gerçekleştirdi. Hatıra fotoğraflarının ardından Büyükkonuk Köyü`nü gezen öğrencilerimiz, bizzat belediye yetkililerinden köyün tarihi, yapısı, nüfusu ve belediye etkinlikleri hakkında bilgi aldılar. Söz konusu ziyaret yine belediyeye ait Pine View Sosyal Tesisleri`nde belediyenin öğrencilerimize yemek ikramı ve kısa bir doğa yürüyüşü ile son buldu.”