BEŞİKTEN MEZARA KADAR AĞACA MUHTACIZ

BEŞİKTEN MEZARA KADAR AĞACA MUHTACIZ

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencileri, "Topluma Hizmet Uygulamaları" dersi kapsamında GAÜ The American Nursery School Öğretmen ve öğrencileri ile birlikte, Ozanköy Yeni Piknik Alanında ağaç dikim etkinliği düzenledi.

"Fidanını Dik Umudunu Büyüt" başlığı ile gerçekleşen projede, GAÜ The American Nursery School Öğretmen ve öğrencilerinin yanı sıra, GAÜ Okul Öncesi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Oxana Manolova Yalçın, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi Akademisyenleri Öğr. Gör. Mehmet Ali Ateş ve Öğr. Gör. Necla Göktan ve bölüm öğrencileri yer aldı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Öğr. Gör. Mehmet Ali Ateş şunları söyledi;

“Bir kuşağın diktiği ağacın gölgesinde gelecek kuşaklar serinler. Biz de bugün gelecek kuşaklarla birlikte fidanlarımızı toprakla tanıştırdık. Bu anlamlı günde bizimle olan ve bize destek olan herkese teşekkür ederiz” dedi.