AMERİKAN KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN ŞİİR DİNLETİSİ

Tarih: 15/03/2019

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubuna bağlı The American Koleji öğrencileri ``Şiir Dinletisi`` düzenledi.

GAÜ Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de “Şiir Her Şeydir” teması ile konuklara sunulan şiir dinletisi büyük beğeni topladı.

The American Koleji öğrencilerinin edebiyat yönlerini geliştirmek amacıyla yapılan etkinlikte, öğrenciler, hazırladıkları şiirlerle arkadaşlarına ve misafirlere güzel bir dinleti sundular. Öğrenciler içlerinden gelen duyguların kaleme dökülmüş hali olan şiirleri, samimi, içten bir şekilde seslendirdiler.

Şair Şirin Zafer Yıldız’ın konuk olduğu şiir dinletisi, konuklar ve öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi ve büyük alkış topladı. The American Koleji öğrencileri Şirin Zafer Yıldız’ın şiirlerini dinlemekten onur duyduklarını belirtiler.