NACAK: “EN BÜYÜK GÜCÜN BİLGİ OLDUĞU ÇAĞIMIZDA, ALACAĞINIZ BU EĞİTİMLER YAŞAMINIZDA SİZE ...

Haberler

GAÜ'DEN

NACAK: “EN BÜYÜK GÜCÜN BİLGİ OLDUĞU ÇAĞIMIZDA, ALACAĞINIZ BU EĞİTİMLER YAŞAMINIZDA SİZE ...

Girne Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (GAÜSEM) Direktörü Dr. Ayşegül Nacak, GAÜSEM 50 yıla yaklaşan tecrübe ve bilgi birikimi ile GAÜ bünyesinde hizmet veren GAÜSEM hakkında açıklamada bulundu.

Nacak açıklamasında, GAÜSEM’in üstün eğitim anlayışını bireysel ve kurumsal olarak ihtiyaç duyulan farklı alan ve konularda, bir saatten bir yıla kadar her yaş grubuna hitap eden programlar sunduğunu belirtti.

Nacak açıklamasının devamında ise şunları söyledi;

“Bilgi toplumlarının gereği olarak yaşam boyu eğitimin öneminin ve gerekliliğinin her geçen gün arttığı küreselleşen dünyamızda çağı yakalayabilen, kendini geliştirebilen ve yeniliklere uyum sağlayabilme yeteneğine sahip bireylere ve kurumlara olan ihtiyaç da artmaktadır.

Misyonumuz ise, verilen tüm eğitim programlarımızda teori ile uygulamayı birleştirerek kursiyerlerimize yaşama adapte olunabilir bilgi ve beceri kazandırmak olup Girne Amerikan Üniversitesi’nin kalite ve standartlarını korumaktır.

Sizlere sunmuş olduğumuz, bireysel ve kurumsal düzeyde mesleki gelişim, kişisel gelişim, sınavlara hazırlık, müzik, dil eğitimleri, gastronomi, denizcilik, havacılık, bilgisayar, spor gibi çok geniş bir eğitim yelpazesinde kendinize uygun bir eğitim programı bulabileceksiniz.

En büyük gücün bilgi olduğu çağımızda, alacağınız bu eğitimler yaşamınızda size değer katacak ve bu eğitimler sonunda uluslararası akreditasyonlara sahip bir dünya üniversitesi olan GAÜ çatısı altında yer alan GAÜ SEM sertifikasına da sahip olacaksınız.”