YİĞİTCAN HEKİMOĞLU, AVRUPA ATLETİZM ŞAMPİYONASI’NDA PİSTE ÇIKIYOR

Haberler

GAÜ'DEN

YİĞİTCAN HEKİMOĞLU, AVRUPA ATLETİZM ŞAMPİYONASI’NDA PİSTE ÇIKIYOR

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), Yüksek Lisans öğrencisi Milli Atlet Yiğitcan Hekimoğlu, Avrupa Şampiyonası öncesi hazırlıklarını, Türkiye Milli takımı ile bilrikte yoğun bir şekilde devam ettiriyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunana, Yiğitcan Hekimoğlu’nun Antranörü Celal Keleş, 4x100m takımıyla madalya hedefiyle sampiyonaya hazırlanan ekibin son calismalarını gerçekleştirdikleirni belirterek, sezon içerisinde başarılı bir performans sergileyen ekibin, 100 m`de Avrupa Şampiyonasına katılım barajını da geçtiğini söyledi. Keleş açıklamasının devamında ise şunları söyledi;

“Yiğitican, Avrupa Şampiyonasin’da, 4x100m yanında; 100m`de de yarışma hakkı kazanmıştı. Böylece komfirmasyonu Turkiye Atletizm Federasyonu tarafindan; Jack Ali Harvey ve Emre Barnes ile birlikte yapılan Hekimoğlu da, Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda 100m`de 6 Agustos`ta elemelerde piste çıkacak. Ekibimiz bu komfirmasyonla büyük bir başarıya daha imza ararak, Avrupa Atletizm Sampiyonasın`da bireysel anlamda piste çıkacak.” dedi.