ULUSLARARASI ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ İÇİN ERKEN BAŞVURUDA %20 BURS VE TERCİH BURS FIRSATI!

Haberler

GAÜ'DEN

ULUSLARARASI ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ İÇİN ERKEN BAŞVURUDA %20 BURS VE TERCİH BURS FIRSATI!

Üniversite ve yükselen sektörler arasında küresel düzeyde 50’inci yılına doğru ilerleyen Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), yüksek öğretimdeki deneyimi ile; çok boyutlu düşünen, nitelikli insangücü yetiştiren ve dünya ile birlikte ön sıralarda etkin bir şekilde yer alan bir üniversite kimliği ile bünyesine, 2018-2019 akademik yılı ile birlikte yeni öğrencileri bekliyor.

7 farklı ülkede bulunan kampüsleri, 200’e yakın dünya üniversitesi ile akademik iş birliği ve 135 farklı ülkeden 20.000`in üzerinde öğrencisi bulunan Girne Amerikan Üniversitesi, markalaşmış bir diğer ünvanı ile, yeni öğrenci adaylarına, erken başvuru halinde ek olarak %20 burs fırsatı sunuyor.

Kesintisiz "7 Yıl" Burs

Girne Amerikan Üniversitesi, "Dünya Ülkeleri"nin tamamında `akredite diploma` statüsünden yararlanma hedefi taşıyan yüksek öğrenim adaylarına, " Geleceğiniz, GAÜ`de Hazır " çağrısı ile, erken başvuru halinde; Kazanılmış diğer burs ve ayrıcalıklara ilave olarak, %20 oranında ek burs katkısı sağlayacağını duyurdu. 

GAÜ` den yapılan açıklamada; yeni kayıt yaptıracak öğrenci adaylarına sunulmuş olan erken başvuruda  %20  ek burs imkanının yanında,  ilk tercihe %50, ikinci tercihe %25 ve üçüncü tercihe ise;  %20 burs imkanının sağlanacağı bilgisi yer aldı. Kazanılan bursların, 7 yıl süreyle `kesintisiz` olduğu vurgulanan açıklamada, elde edilmiş burs hakkının;  ABD, İngiltere, Moldova, Sri Lanka, Hong Kong, Türkiye ve Kıbrıs`ta yer alan GAÜ`nün tüm yerleşkelerinde geçerli olduğu da belirtildi.

Dünya`nın tüm ülkelerinde geçerli "Diploma"

Girne Amerikan Üniversitesi`nden, 2018-2019 Akademik Yılı`nın yüksek öğrenim adaylarına yapılan davet ve yazılı çağrının diğer bölümü şu ifade ile bilgilerden oluştu.

Merkez kampüsü;  Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti`nin Girne Kenti`nde oluşturulmuş GAÜ, 2018-2019 Akademik Yılı`nda bünyesinde bulunan; 7 yüksek okul, 10 fakülte, 2 enstitü ve 13 meslek yüksek okuluna bağlı; 66 lisans, 41 yüksek lisans ve 15 doktora programına ek olarak, bu yıl akademik literatüre dahil olan, 14 yeni bölüm ile yeni öğrencilerini heyecan içinde bekliyor.