Adanın Kültürel Çekim Merkezi Karmi Kampüs

Adanın Kültürel Çekim Merkezi Karmi Kampüs

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 25. yılında kültür ve sanat etkinliklerine hız kesmeden devam ederek, tiyatro severleri tiyatro ile buluşturmaya devam ediyor.

Kuzey Kıbrıs Üniversiteleri Tiyatro Toplulukları tarafından 17 – 22 Mayıs 2010 tarihleri arasında GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Kongre Hall’de tiyatro sevenler ile 5 tiyatro oyununu buluşturdu.

Yükseköğretimde 25. yılını kutlayan GAÜ Girne’nin kültürel çekim merkezi olmaya devam ediyor. 4 farklı üniversiteden gelen tiyatro ekipleri ile sergilenen oyunları izleyiciler buluştururken, gösterilen tiyatro oyunlarını seyirciler ayakta alkışladı.

Doğu Akdeniz Üniversitesi “ Öyle Bir Akıl ki “, ODTÜ Kıbrıs Kampüsü “Şahlarıda Vururlar”, Lefke Avrupa Üniversitesi “Tarla Kuşuydu Juliet”, (İki Matine) Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi, “Testesteron” - “Yedi Kocalı Hürmüz” adlı oyunlara GAÜ akademik ve idari kadrosu, öğrencileri ve Girne halkı yoğun ilgi gösterdi.