AKPINAR, GAÜ SRİ LANKA KAMPÜSÜ MEZUNİYET TÖRENİNE KATILDI

Haberler

GAÜ'DEN

AKPINAR, GAÜ SRİ LANKA KAMPÜSÜ MEZUNİYET TÖRENİNE KATILDI

Girne Amerikan Üniversitesi’nin (GAÜ), 3 kıtada bulunan 7 kampsünden birisi olan, GAÜ Sri Lanka kampsü bünyesinde eğitim gören 154 öğrenci, GAÜ Kurucu Rektörü Serhat Akpınar ve Üst Düzey Devlet Yetkililerinin katılımı ile gerçekeleşen törende diplomalarını aldı.

GAÜ Sri Lanka Kampsü bünyesinde , İşletme ve Psikoloji alanında akademik eğitimlerini tamamlayan 154 Lisans ve Yüksek Lisans öğrencisi, GAÜ Kurucu Rektörü Serhat Akpınar ve GAÜ Hukuk Danışmanı Aral Doğu’nun yanısıra, Sri Lanka TC Büyükelçisi Tuncay Beydeniz, Sri Lanka Ulaştırma ve Liman Bakanı, Karayolları Bakanı, Ticaret ve Ekonomi Bakanı, Eğitim Bakanı, İş Geliştirme Bakanı, Milletvekilleri ve üst düzey devlet yetkililerinin elinden diplomalarını aldı.

Törende konuşma gerçekleştiren GAÜ Kurucu Rektörü Serhat Akpınar, Öğrencilere yeni hayatlarında başarılar dileyerek; hayatlarında iyi yerlerde olmaları için temennide bulundu.

Akpınar ayrıca, Sri Lanka ziyareti kapsamında, Sri Lanka TC Büyükelçisi Tuncay Beydeniz ve birçok devlet yetkilisi ile de, üstdüzey temaslarda bulunacak.

GAÜ Sri Lanka Jenerik kampüsü bünyesinde bulunan İşletme Yönetimi ve Psikoloji bölümlerinin yanında, 2 yıl önce imzalanan anlaşma doğrultusunda; Uluslararası İşletme, İşletme, Muhasebe, Bankacılık ve Finans, Pazarlama, Turizm ve Konaklama İşletmeciliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Siyaset Bilimleri ve Kamu Yönetimi ile Uluslararsı İlişkiler lisans programlarında da öğrenciler eğitimlerine devam ediyor. Ayrıca, bünyesine MBA ve IMBA yüksek lisans programlarını da ekleyerek, bu yıl ilk mezunlarını veren GAÜ Sri Lanka kampüsü, bünyesindeki öğrenci sayısını her geçen gün arttırmaya devam ediyor.