GAÜ BAHAR ŞENLİKLERİ WILLY WILLIAM İLE MUHTEŞEM BİR FİNAL YAPTI

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ BAHAR ŞENLİKLERİ WILLY WILLIAM İLE MUHTEŞEM BİR FİNAL YAPTI

Girne Amerikan Üniversitesi’nin (GAÜ) inovasyon teması ile gerçekleşen 2018 Bahar Şenlikleri, dünyaca ünlü sanatçı Willy William ile unutulmayacak bir kapanış konseri ile sona erdi.

Telsim Ana Sponsorluğu, Asel, TeknoGold Sponsorluğu, Dans Fm Medya Sponsorluğu ile gerçekleşen GAÜ 2018 Bahar şenliklerinin son gününde sahne alan Willy William, konser alanını hınca hınç doldururken, performansı ile unutulmaz bir gece yaşattı.

Konser öncesinde basının karşısına geçen, GAÜ Kurucu Rektörü Serhat Akpınar, Rektör Prof. Dr. Kutsal Öztürk ve Willy William açıklamalarda bulundular.

GAÜ Kurucu Rektörü Serhat Akpınar basın karşısında yaptığı açıklamasında, dünyaca ünlü bir sanatçıyı GAÜ’de ağırlamanın kendileri için büyük bir onur olduğunu belirterek şunları söyledi; “Kendisine Kıbrıs’a hoş geldin demek istiyorum ve bu gece güzel bir konser olacağına inancım sonsuz. Tüm öğrencilere iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

GAÜ Rektörü Prof. Dr. Kutsal Öztürk ise açıklamasında; “Bahar şenliklerimiz her sene olduğu gibi çok güzel geçiyor. Konserlerimize özellikle ilgi çok büyüktü. Willy William ile birlikte olmak çok güzel ve güzel bir konser olacak eminim” dedi.

Dünyaca ünlü sanatçı Willy William ise konser sonrası GAÜ Uygulama Oteli Le Chateau Lambousa Hotel’de yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“KKTC’de şuan çok kısa bir süre geçirdim ancak enerjisini yüksek buldum. Bir daha gelecek olursam uzun süre kalmak isterim. GAÜ öğrencilerinin frekansını çok beğendim ve yüksek enerjiye sahiplerdi. Havalimanından itibaren GAÜ beni çok iyi karşıladı ve ağırlamadan dolayı çok memnun kaldım. Üniversite çok harikaydı. Her şey için çok teşekkür ederim.” Dedi.

Konser sonunda, GAÜ Kurucu Rektörü Serhat Akpınar’ın eşi, Tomur Akpınar, Willy William’a anı plaketini takdim ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.