GAÜ’NÜN EN İYİ SESLERİ, 2018 BAHAR ŞENLİKLERİNDE SAHNE ALDI

GAÜ’NÜN EN İYİ SESLERİ, 2018 BAHAR ŞENLİKLERİNDE SAHNE ALDI

Her yıl Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Bahar Şenlikleri bünyesinde düzenlenen, geleneksel GAÜ Star Ses Yarışması, Spectrum Uluslararası Kongre Merkezi’nde akademisyen ve öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti.
GAÜ Star Ses Yarışması yine birbirinden güzel seslerin performansını seyircilerle buluşturdu
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen GAÜ Ses Yarışması, Spectrum Uluslararası Kongre Merkezi’nde akademisyen ve öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti.
GAÜ öğretim üyelerinin de sesleriyle eşlik ettiği renkli gecenin jüri koltuğunda ise GAÜ Müzik Öğretmenliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Sönmezler, GAÜ Eğitim Fakültesinden Doç. Dr. Adnan Tönel ve Yrd. Doç. Dr. Deniz Sever yeraldı.
Asya Derya Öztümen birincilik ödülünün sahibi olurken, Chinenye Eze ikinci, üçüncü Buse Selçuk oldu.