GAÜ 2018 BAHAR ŞENLİKLERİ AÇILIŞ KONSER’İNDE, GÖKHAN TÜRKMEN’DEN UNUTULMAZ BİR GECE

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ 2018 BAHAR ŞENLİKLERİ AÇILIŞ KONSER’İNDE, GÖKHAN TÜRKMEN’DEN UNUTULMAZ BİR GECE

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) yükseköğretimde 50’inci yılına doğru ilerlerken, merakla beklenen 2018 Bahar Şenlikleri kapsamında sahne alan Gökhan Türkmen, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Telsim Ana Sponsorluğunda 7 - 11 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan GAÜ 2018 Bahar Şenliklerinin ilk gününde sahne alan ünlü sanatçı Gökhan Türkmen, öğrenciler ve Girne halkına unutulmaz bir gece yaşattı. Dinleyicilerine meşhur şarkıları ile unutulmaz bir gece yaşatan Gökhan Türkmen’in, şenlik alanında ki izleyicilere ile olan sıcak yaklaşımı büyük beğeni topladı.

Konser öncesinde GAÜ Rektör Yardımmcısı Doç. Dr. Sualp Davut ile Basın toplantısına katılan Gökhan Türkmen şunları söyledi;

“Üniversite öğrencileriyle iletişim halindeyiz sürekli. Onlarla çok güzel zamanlar geçiriyoruz. Onların enerjisi çok daha farklı oluyor konserlerde. Hava da güzel devam ederse, burası çok güzel olacak. Tabi ki beni kabul ettiğiniz için burada yer verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Kıbrıs’a gelmekten her zaman çok mutluluk duyuyoruz. Özellikle üniversite öğrencilerine konser vermek; her zaman daha keyifli oluyor. Şenlikler de umarım çok güzel devam eder. Önemli olan öğrencilerin eğlenebilmesi. Sınavlar öncesi stres atmaları. İnşallah onların bu stresini atmalarına vesile olabiliriz.”

“Son albümden 1-2 tane daha klip çekmek istiyoruz. Onun dışında single parçalarımız devam edecek. Onun dışında bir cover projemiz olacak. Sahnelerde söylediğimiz sevdiğimiz parçalara albümde de yer vermek istiyoruz. Elimizden geldiği kadar sevenlerimizi kendimizden mahrum etmemeye çalışacağız.”

“Bütün öğrencilere başarı ve şans diliyorum. Üniversite çok önemli ama ondan sonrası çok daha önemli. Günlerini, hayatlarını, hangi bölümü okuyorlarsa okusunlar dolu dolu, kaliteli geçirmelerini diliyorum. Çünkü hayatta en önemlisi mutlu olabilmektir” dedi.

GAÜ Rektör Yardımmcısı Doç. Dr. Sualp Davut  ise konuşmasında,

“Biz GAÜ olarak heryıl Bahar şenliklerimizi gerçekleştirmeye özen gösteriyoruz. Görüyoruz ki bazı üniversitelerde; Türkiye`de ve KKTC`de bahar şenlikleri tam yapılmıyor. Olaylar çıkıyor, problemler çıkıyor. Biz her yıl bahar şenliklerini yerine getiren sanırım ender üniversitelerden biriyiz. 130 farklı ülkeden 18.000 öğrencimiz, konserler ve aktiviteler için sabırsızlanıyor. Bugün ilk günümüz. Uluslararası öğrencilerin stantlarıyla başladık. Farklı farklı kültürler, yemeklerle geleneksel başlangıcımızı yaptık. 3 konserimiz var bu yıl, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma. Willy William ile kapanış konserimizi yapıyoruz. Bir çok stantımız var ve bir çok aktivitelerimiz mevcut. Öğrencilerimizi sınavlardan önce motive etmek istiyoruz. Bu güzel enerjiyle umarız ki 2018 yılını kaparız.  Her yıl olduğu gibi güzel, sessiz, sakin, bize yakışan, GAÜ ruhuyla güzel bir bahar şenliği diliyorum” dedi.

 

 

 

GAÜ 2018 Bahar Şenlikleirnin 3. Gününde, Ünlü Sanatçı “Edis” GAÜ Ana Sahneside

GAÜ 2018 Bahar Şenliklerinin 3. Günü olan 9 Mayıs Çarşamba günü, gün boyu sürek aktivitelerin yanı sıra,  saat 22:00’da, Türkiye’nin sevilen isimlerinden Buray, GAÜ Ana sahnesinde, Şenlik alanının şenlendirecek.

GAÜ 2018 Bahar Şenlikleri 3. Günü Programı ise şu şekildedir;

9  MAYIS 2018/ ÇARŞAMBA

10:00-22:00 Telsim Freezone Kampüs Etkinlikleri                                                  Yer: GAU Lympic


YARIŞMALAR

10.00 -11.00    Tavla Turnuvası ( 2. Eleme)                      Yer: GAU lympic – Kulübler Öğrenci Hizmet Dirkt.    

11.00 -12.00    UNO Turnuvası                                          Yer: GAU lympic – Kulübler Öğrenci Hizmet Dirkt.    

12.00 -12.30    Havlu ile Su Taşıma                                   Yer:Piyale Paşa Eğitim Alanı– Öğrenci Hiz.Dirkt.    

12.00 -13.00   Bul Getir                                                       Yer: GAU lympic – Kulübler Öğrenci Hiz. Dirt.

13.00 -14.00   Langırt (2 . Eleme)                                        Yer: GAU lympic – Kulübler Öğrenci Hizmet Dirkt.

14.00 -15.00   FIFA Turnuvası                                             Yer: Cep Sineması- Kulübler Öğrenci Hiz.Dirk.

14.00 -15.00   Beşer Kare                                                      Yer: GAU lympic – Kulübler Öğrenci Hizmet Dirkt.

15.00 -16.00   Balon İle Bardak Devirme                            Yer: GAU lympic – Kulübler Öğrenci Hizmet Dirkt. 

16.00 -16.30   Şişede Jelibon                                               Yer: GAU lympic – Kulübler Öğrenci Hizmet Dirkt.   

 

SALON ETKİNLİKLERİ

19:00     Uluslararası Gece                                                                  Yer: Spectrum Uluslararası Kongre Merkezi

Konserler

16:30     “Grup Falcons”Konser                                                                                     Yer: Ana Sahne/ GAU Lympic

19:00     “Hasan Günyüz” Konser                                                                                Yer:  Ana Sahne/Ana Sahne

20:00     “Impulsum” dj performans                                                                            Yer: Ana Sahne/ GAU Lympic

21:00     “DJCHT” Warm Up                                                                                         Yer: Ana Sahne/ GAU Lympic

22:00     “EDİS” ANA KONSER                                                                                   Yer: Ana Sahne/ GAU Lympic