GAÜ, GÜNEYDOĞU İLLERİNDE YOĞUN İLGİ İLE KARŞILANDI

GAÜ, GÜNEYDOĞU İLLERİNDE YOĞUN İLGİ İLE KARŞILANDI

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), Türkiye çapında üniversite adayları ile buluşmaya devam ediyor.

GAÜ, Türkiye çapında gerçekleştirdiği, fuar ve tanıtım faaliyetlerine, Kahramanmaraş, Diyarbakır ve Mardin illeri ile devam ediyor. GAÜ Türkiye Temsilciler Koordinatörü Mehtap Karabulut ve GAÜ Diyarbakır Bölge Temsilcisi Mustafa Güzel, bölgede bulunan liselere ve RAM merkezlerinede ziyarette bulundu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan GAÜ Türkiye Temsilciler Koordinatörü Mehtap Karabulut, öğrencilerin fuarlar çerçevesinde ve ziyaretlerinde GAÜ’ye ilgilerinin büyük olduğunu belirterek, özellikle Sağlık, BESYO ve Hukuk alanlarına ilgi gösterdiklerini söyledi. Karabulut, GAÜ’nün yurtdışı kampüsleri ve burs olanaklarının öğrencilerin ekstra ilgilerini çektiğini ifade ederek, bölge halkı ve öğrencilerinin KKTC’yi sevdiği ve öncelikleri arasında bulundurduklarını söyledi.