GAÜ Akademik Programları Çağın ve İş Dünyasının Nabzını Tutuyor

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Akademik Programları Çağın ve İş Dünyasının Nabzını Tutuyor

FORBES Dergisi Yeni Sayısında Girne Amerikan Üniversitesine geniş yer ayırdı. GAÜ Akademik Programlarının Çağın ve İş Dünyasının nabzını tuttuğuna işaret eden Ekonomi Dünyasına Yön Veren Dünyaca Ünlü Dergi GAÜ için ayrıca “Geleneksel Olmayan Modern ve Yenilikçi Yapılanması İle Öğrencilerine Önemli Fırsatlar Sunuyor” ifadesini kullandı.

Girne Amerikan Üniversitesi Uluslararasılaşma misyonu ve Kıtalar Arası Bir Dünya Üniversitesi vizyonu ile Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs ardından eğitim vermeye başladığı İngiltere Yerleşkesi Canterbury Kampüs ve Asya Pasifik Yerleşkesi Singapur Kampüs bünyesinde sürdürdüğü lisans, yükseklisans ve doktora akademik programlarına dünyaca ünlü ekonomi dergisi FORBES yeni sayısında geniş yer ayırdı.

Global kampüsleri ve uluslararası işbirlikleri ile yaygın bir yapılanmayı benimsemiş olmasının GAÜ’nün geleneksel olmayan modern ve yenilikçi yapılanmasını beraberinde getirdiğini belirten ekonomi dünyasına yön veren FORBES dergisi, GAÜ’nün Kıtalar Arası Kampüsleri ile öğrencilerine önemli fırsatlar sunduğunun altını çizdi.

“GAÜ Akademik Programları Çağın ve İş Dünyasının Nabzını Tutuyor”

GAÜ akademik programlarının çağın ve iş dünyasının nabzını tuttuğuna işaret eden dergi, GAÜkampüsleri bünyesindeki akademik programların güncellenmesi ve sektörel ihtiyaca göre yeni programların açılmasının önemine vurgu yaparak ayrıca GAÜ’nün öğrencilerine mezun olmadan eğitim teknolojilerindeki gelişmeler ve yenilikler yoluyla teori ile uygulama arasındaki zorlukları mezun olmadan öğrenme fırsatı tanıdığının altını çizdi.

Kaliteli eğitim ve kişisel gelişimine önem veren öğrenci adaylarının tercihleri arasında GAÜ’nün olması gerektiğini de belirten ekonomi dünyasına yön veren FORBES dergisi, global kampüsleri ve uluslararası işbirliği anlaşmaları ile GAÜ’nün modern ve yenilikçi yağılanmasının yükseköğretim ve öğrenci gelişiminde önemine vurgu yaptı.