GAÜ, DENİZLİ’Lİ ÜNİVERSİTE ADAYLARI İLE BİRARAYA GELDİ

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ, DENİZLİ’Lİ ÜNİVERSİTE ADAYLARI İLE BİRARAYA GELDİ

Türkiye Cumhuriyeti, Yükseköğretim Kurumu’nun (YÖK) yeni açıklaması doğrultusunda, 30 Haziran ve 1 Temmuz 2018 tarihlerinde gerçekleşecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yaklaşırken, GAÜ Türkiye çapında üniversite adayları ile buluşmaya devam ediyor.
GAÜ İzmir Ofis Tanıtım Görevllisi Elif Badakal Esenoğlu ve Denizi Bölge Temsilcisi Yakup Küçük, Denizli çapında gerçekleştirmiş oldukları Lise ziyaretlerine, Denizli Lisesi ve Denizli Nevzat Karalp Anadolu Lisesi ile devam etti.
Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği buluşmalarda, üniversite, sınav sistemi ve bölümler hakkında detaylı bilgi alma fırsatı yakalayan aday öğrenciler, merak ettikleri konular hakkında sorular yöneltti. 
Konuyla ilgili açıklamda bulunan Badakal, aday öğrencilerin en çok, GAÜ’nün yurt dışı kampüsleri ve dünya çapında gerçerli diploması olma özelliklerinin dikkat çektiğini belirtirken, Denizli’li aday öğrencilerin ağırlıklı olarak, mimarlık, mühendislik, pilotaj, psikoloji, hukuk ve işletme bölümlerine yoğunlaştığını gözlemlediğini söyledi.