GAÜ İLE CİHAT ŞENER SEMİNERLERİ, TÜRKİYE TURUNA DEVAM EDİYOR

GAÜ İLE CİHAT ŞENER SEMİNERLERİ, TÜRKİYE TURUNA DEVAM EDİYOR

GAÜ İLE CİHAT ŞENER SEMİNERLERİ 9-10-11 NİSAN’DA; ESKİŞEHİR, KÜTAHYA VE KOCAELİ İLLERİNDE DEVAM EDECEK

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), Türkiye genelinde, Eğitimci-Yazar Cihat Şener ile; üniversite adaylarına yönelik, düzenlediği, “Üniversiteye Girişte Yeni Sistem” konulu seminer dizisine, Osmaniye, Adana ve Mersin illeri ile devam etti.

Osmaniye, Adana ve Mersin’de gerçekleşen Cihat Şener ile “Üniversiteye Girişte Yeni Sistem” konulu seminere, GAÜ adına, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Arslan katılırken, bölge öğrencileri seminere yoğun katılım gösterdi.

GAÜ ile Cihat Şener Seminerleri 9-10-11 Nisan’da; Eskişehir, Kütahya ve Kocaeli İlleri ile Devam Edecek

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada, GAÜ ile Cihat Şener Seminerleri’nin, 9-10-11 Nisan tarihlerinde sırasıyla, Eskişehir, Kütahya ve Kocaeli ilerinde gerçekleşeceği ifade edildi.