OKSEM 2. Halk Dansları Şöleni GAÜ Sahnesinde Düzenleniyor

Haberler

GAÜ'DEN

OKSEM 2. Halk Dansları Şöleni GAÜ Sahnesinde Düzenleniyor

Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Uluslar arası Kongre Merkezi Spectrum Hall sahnesinde kültür sanat etkinlikleri devam ediyor.

GAÜ Okullar grubuna bağlı eğitim veren Avrupa Birliği Eğitim Kalite ödülü ECIS sertifikası sahibi Girne Amerikan Koleji mezuniyet töreninde ilkokul ve kolej dans gruplarının sahne almasının ardından GAÜ Sahne Sanatları Fakültesi Dans Akademisi Stage School Gala gecesinde farklı yaş gruplarından oluşan akademi dans gruplarının 29 farklı performans sergilediği GAÜ sahnesi, Orak Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi Derneği (OKSEM) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen OKSEM Halk Dansları Şölenine ev sahipliği yapacak.
“Halka Açık Olan Şölene Giriş Ücretsiz”

Konuyla ilgili OKSEM’den yapılan açıklamada GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Uluslar arası Kongre Merkezi Spectrum Hall sahnesinde 4 Temmuz 2011, pazartesi günü saat 20.00’de gerçekleşecek 2. Halk Dansları Şöleni halka açık olarak düzenlenecek .

Girne ve Çatalköy Belediyelerinin de destek verdiği şölende farklı yaş gruplarından oluşan OKSEM folklor ekipleri 7 farklı performans ile sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.

Uluslar arası festival ve yarışmalarda ülkemizi yurtdışında da başarıyla temsil eden OKSEM tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Halk Dansları Şöleni ücretsiz olarak düzenlenecek.