GAÜ 6. YARATICI FİKİRLER YARIŞMASI BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ 6. YARATICI FİKİRLER YARIŞMASI BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

BÜYÜK ÖDÜL, GAÜ MOLDOVA AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ’NDE %100 BURLU İNGİGİZCE HAZIRLIK EĞİTMİ VE 3.000 TL PARA ÖDÜLÜ

Türkiye Cumhuriyeti ve KKTC’nin dört bir yanından lise öğrencilerini sinemaya teşvik etmek ve bu alanda başarılarını ödüllendirmek amacıyla düzenlenen Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ)  12. Liselerarası Kısa Film Yarışması başvuruları başladı.

GAÜ, Yaratıcı Fikirler Yarışması ile, geleceğin bilim insanlarını keşfederek, gençlerin modern bir dünyanın gelişimine katkıda bulunan bireyler olmalarını sağlama amacı taşıyor.

KKTC ve TC’den tüm lise öğrencilerine açık olan yarışmada adaylar; ortaya koymuş oldukları buluş, yenilik ve önerileri ile en yaratıcı olmak için yarışacakları GAÜ 6. Yaratıcı Fikirler Yarışmasında, GAÜ’nün desteğinide alarak, geleceğin mucitleri olma yönünde ilerleyecekler. Şartlara uygun olarak belirlenen fikirler ve buluşlar, halk oylaması ve  sektörün profesyonelleri tarafından oluşturulacak jüri tarafından oylanacak.

Yarışmada Birincilik Ödülü: GAU Moldova Amerikan Üniversitesi Kampüsünde %100 İngilizce Hazırlık Eğitim Bursu (1 yıl) ve 3000 TL para ödülü, İkincilik Ödülü: GAU Moldova Amerikan Üniversitesi Kampüsünde %100 İngilizce Hazırlık Eğitim Bursu (1 yıl) ve 2000 TL para ödülü, Üçüncülük Ödülü: GAU Moldova Amerikan Üniversitesi Kampüsünde %100 İngilizce Hazırlık Eğitim Bursu (1 yıl) ve 1500 TL para ödülü.

Son Başvuru 20 Nisan 2018!

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada,  yarışmaya katılmak için son başvuru tarihinin, 20 Nisan 2018 olduğu bildirilirken, 20 Nisan 2018 tarihine kadar online başvuru formunun ve filmin http://yarismalar.gau.edu.tr adresinden online olarak yüklenmesi gerektiği ifade edildi. Ardından, web sitesi üzerinden halk oylaması gerçekleştirileceği bildirilen açıklamda, halk oylaması puanlamanın  %30’unu;  jüri değerlendirmesinin ise % 70 ‘ini oluşturacağı vurgulandı. Yarışma ile ilgili detaylı bilgi ve katılım şartlarının; yarismalar.gau.edu.tr adresi ve 0392650 2000 ext: 1165 numaralı telefondan öğrenilebileceği belirtildi.