Sıhhıye Durağında Bir Cumartesi

Sıhhıye Durağında Bir Cumartesi

150 FİLM ARASINDAN İLK 13’E KALARAK FİNALDE YARIŞACAK

Girne Amerikan Üniversitesi Televizyonu GAÜ TV'nin yapımcılığını üstlendiği ve Gaziosmanpaşa Üniversitesi tarafından düzenlenen 1. GOÜ Ulusal Kısa Film Festivali'nden üçüncülük ödülü ile dönen "Sıhhiye Durağında Bir Cumartesi" adlı kısa film Anadolu Halk Bilimleri ve Kültür Derneği'nce (Osmaniye) düzenlenen 7. Özgür Film Festivali'nde finale kalma başarısı gösterdi.

"Sıhhiye Durağında Bir Cumartesi" adlı kısa film yüz elli kısa film arasından ilk on üçe girerek seçkin jüriden ilk üç için vize arıyor. Hasan Özgen (Jüri Başkanı-Yönetmen-BSB Başkanı), Leyla Vekilli (Sinema Eleştirmeni), Engin Ayça (Yönetmen-Öğretim Görevlisi), Kurtuluş Özgen (Yönetmen-A.Ü. Güzel Sanatlar Öğretim Üyesi), Ersan Ocak (Yönetmen-Öğretim Üyesi) tarafından oluşan 7. Özgür Film Festivali seçici kurulu değerlendirmeleri sonunda dereceye girecek filmler. TRT Okul Sanat 2011 programında yayınlanacak.