GAÜ 5. TİYATRO GÜNLERİ, BURSA NİLÜFER KENT TİYATROSU’NDAN “İKİ EFENDİNİN UŞAĞI” OYUNU İLE ...

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ 5. TİYATRO GÜNLERİ, BURSA NİLÜFER KENT TİYATROSU’NDAN “İKİ EFENDİNİN UŞAĞI” OYUNU İLE ...

GAÜ TİYATRO GÜNLERİ, 22 MART PERŞEMBE GÜNÜ “TİTANİK ORKESTRASI OYUNU” İLE DEVAM EDİYOR

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Sahne Sanatları Yüksekokulu, Drama ve Oyunculuk bölümü tarafından bu yıl 5.’si gerçekleştirilen, ASEL Group işbirliğinde, “Ustalar” başlığında ki GAÜ 5. Tiyatro Günleri, “İki Efendinin Uşağı” ile başladı.

GAÜ’nün bu yıl 5’insini düzenlediği, Citroen, TeknoGold ve Mitsubishi Ana Sponsorluğunda ki Tiyatro günlerinin Konaklama Sponsorluğunu, Le Chateau Lambousa Hotel, İletişim Sponsorluğunu Telsim, Bronz Sponsorluğu Berberoğlu Kitapevi, Medya Sponsorluğunu ise, Energy Türk Fm üstleniyor.

GAÜ Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de yoğun ilgi ve katılımile gerçekleşen “İki Efendinin Uşağı” oyununun sonunda konuşma gerçekleştiren, GAÜ Drama ve Oyunculuk Bölüm Başkanı ve aynı zamanda oyunun yönetmeni Yrd. Doç. Dr. Levent Suner şunları söyledi;

“Onlarla çok gurur duyuyorum . İyi ki tiyatro günlerinin açılış gününde oynadılar.  Bizimle birlikte oldukları için bütün Nilüfer Belediyesi çalışanlarına, yöneticilerine ve sahne alan arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm tiyatro severleri oyunlarımıza bekliyoruz . Hiç bir gece tiyatrosuz kalmayalım.”dedi.

GAÜ Rektörü Prof. Dr. Kutsal Öztürk, oyunun sonunda, sergilemiş oldukları başarılı oyundan dolayı tüm oyunculara ve Yrd. Doç. Dr. Levent Suner’e teşekkürlerini sundu.

“Titanik Orkestrası” oyunu, 22 Mart 2018 Perşembe günü 20:00’da Tiyatro Severler ile Lefkoşa Arabahmet Kültür Evinde buluşacak.

Tiyatro’nun Ustaları GAÜ 5’inci Tiyatro Günlerinde Sizleri Bekliyor

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada, 20 Mart – 4 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan GAÜ 5’inci Tiyatro Günleri’nin, “Ustalar” başlığı altında gerçekleştiği belirtilirken, tiyatro günleri kapsamında, 22 Mart Perşembe; Titanik Orkestrası (Lefkoşa Arabahmet Kültür Evi), 27 Mart Salı; Şahane Düğün (Lefkoşa Arabahmet Kültür Evi), 28 Mart Çarşamba; Aşk Halleri, 30 Mart Perşembe; Bir Zamanlar Gazinoda, 2 Nisan Pazartesi; Benim Adım Feuerbach, 3 Nisan Salı; Sanat ve 4 Nisan Çarşamba günü ise Beyaz adlı oyunun sahne alacağı bildirildi.

GAÜ 5’inci Tiyatro Günleri “Ustalar” Bilet Satışları Devam Ediyor

Dünyaca ünlü oyunların sahne alacağı GAÜ 5’inci Tiyatro Günleri kapsamında sahnelenecek oyunları için biletlerin; Lefkoşa Kasap Döner’den, GAÜ PitStop, Berberoğlu Kitapevi ve Akpınar Pastahaneleri’nden temin edilebileceği belirtilerek, konuyla ilgili detaylı bilginin 0(392) 650 2000 dahili 1165 numaralı telefon ile www.gau.edu.tr adresi ve gaupr@gau.edu.tr adresinden alınabileceği belirtildi. Ayrıca bilet fiyatlarının; öğrenci 10TL tam ise 25 TL olduğu ifade edildi.

Ayrıca, GAÜ 5. Tiyatro Günleri Kapsamında; Zuhal Olcay, Burak Sergen, Deniz Çakır, Derya Alabora, Selçuk Yöntem, Haldun Dormen, Kerem Atabeyoğlu, Ruhsar Öcal,Cihan Ünal, Can Gürzalp ve Mutlu Güney gibi usta oyuncuların sahne alacağı vurgulandı.