GAÜ DRAMA OYUNCULUK BÖLÜMÜ, DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLAMAYA HAZIRLANIYOR

GAÜ DRAMA OYUNCULUK BÖLÜMÜ, DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLAMAYA HAZIRLANIYOR

KADIN OYUNLARI, 8 MART PERŞEMBE AKŞAMI, LEFKOŞA BELEDİYE TİYATROSUNDA SAHNE ALACAK

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), Sahne Sanatları Yüksekokulu, Drama ve Oyunculuk Bölümü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlamaya hazırlanıyor.

Lefkoşa Belediye Tiyatrosu’nda gerçekleşecek bu etkinlikte  Drama ve Oyunculuk Bölümü Başkanı Levent Suner’in yönettiği, İtalyan yazar Dario Fo’nun  KADIN OYUNLARI sahnelenecek.  Tecavüz, Hepimizin Öyküsü Aynı, Akıl Hastanesindeki Bir Fahişenin Monoloğu, Yalnız Kadın, Dans Hocası “Bant Sistemi” adlı kısa oyunlardan oluşan bu oyunda dördüncü sınıf öğrencileri Gözdem Şahinler, Alina Moraru, Bahar Seviş ve Aysel Açelya Bükülmez görev alıyor.

“Kadın Oyunları” tiyatro gösterisi, 8 Mart 2018 Perşembe akşamı  Lefkoşa Belediye Tiyatrosu sahnesinde, saat 20.00’de gerçekleşecek.