GAÜ KATAR’DA ÜNİVERSİTE ADAYLARI İLE BİRARAYA GELDİ

GAÜ KATAR’DA ÜNİVERSİTE ADAYLARI İLE BİRARAYA GELDİ

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), uluslararası bilgi birikimi ve deneyimini, farklı ülkelerde anlatmaya devam ediyor.

GAÜ Uluslararası Marketing Koordinatörü Firuze Aygün, Study in North Cyprus Konsorsium üyeleri ile birlikte, Katar’da düzenlenen,uluslararası eğitim fuarında yer aldı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Aygün, Katar’da gerçekleştirilen program dahilinde, KKTC Eğitim ve GAÜ’yü tanıtma fırsatı bulduklarını belirterek, çeşitli devlet yetkilileri ile de temaslarda bulunduklarını söyledi.

Program dahilinde gerçekleştirilen Yükseköğretim Fuarında ise, özellikle GAÜ standına yoğun ilgi olduğunu ifade eden Aygün, KKTC’ye ve GAÜ’ye taleplerin yüksek olduğunu vurguladı. Fuarın haricinde, bölgedeki okullarada ziyaretler gerçekleştirdiklerini bildiren Aygün, gösterilen ilgiden dolayı memnun olduklarını söyledi.