GAÜ ÖĞRETİM ÜYELERİNE NEW YORK'TAN DAVET

GAÜ ÖĞRETİM ÜYELERİNE NEW YORK'TAN DAVET

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Mimarlık Bölümü öğretim üyeleri Doç. Dr. Hossein Sadri ve Doç. Dr. Senem Zeybekoğlu Sadri, New York Şehir Üniversitesi`ne misafir öğretim üyesi olarak davet edildi.

Kentsel tasarım ve mimarlık konularında en güncel dünya meselelerini incelemek ve işbirliklerini geliştirmek amacıyla New York`a davet edilen öğretim üyeleri, New York Şehir Üniversitesi`nin araştırma imkanlarından yararlanarak; kentsel mekan, toplumsal ve ekolojik yapılar üzerinde çalışmalar yürütecekler.

GAÜ Mimarlık bölümü öğretim üyeleri araştırma çalışmalarına ilaveten, New York Şehir Üniversitesi`ne bağlı Kentsel Tasarım master programı tasarım stüdyoları değerlendirmelerinde görev alacaklar. Ziyaret süresice, ayrıca diğer üniversiteler ve eğitim kurumlarında çeşitli eğitim ve araştırma programlarına, seminer, atölye çalışması ve jürilere katılacaklar.