Tüm Geliri Kanser Hastalarına Bağışlanacak

Haberler

GAÜ'DEN

Tüm Geliri Kanser Hastalarına Bağışlanacak

Girne Amerikan Üniversitesi ve MonArt işbirliği ile düzenlenen resim sergisi Girne Belediye Başkanı Sümer Aygın tarafından açıldı.

MonArt Sanat Galerisi bünyesinde sanat hayatını sürdüren ve MonArt Sanat Galerisi resim kursunu tamamlayan kursiyerlerin eserlerinin sergilendiği serginin açılışına Girne Belediye Başkanı Sümer Aygın, MonArt Sanat Galerisi sahibi ressam Sevim Erdal, sanatçılar ve sanatseverler katıldı.
“Tüm Gelir kanser Hastalarına Bağışlanacak”

Girne Amerikan Üniversitesi, MonArt, Cyprus Pool, Harun Erhun Kargo ve Perçin Kardeşler sponsorluğunda Bellapais Manastırı sergi salonunda düzenlenen serginin tüm geliri kanser hastalarına bağışlanacak.

Açılışın ardından bir konuşma yapan Girne Belediye Başkanı Sümer Aygın, sanatın topluma mesaj verme ve sosyal sorumluluk ile farkındalık yaratmadak önemine dikkat çekerek MonArt sahibi ressam Sevim Erdal başta olmak üzere sergiye katkı koyan herkese teşekkür etti.

Sanatseverler tarafından büyük beğeni toplayan sergiye eserleri ile katkı koyan sanatçılara teşekkür sertifikaları Girne Belediye Başkanı Sümer Aygın tarafından verildi.