Türkiye Büyükelçisi Göktürk Singapur Kampüsü Öğrencilerini Kabul Etti

Türkiye Büyükelçisi Göktürk Singapur Kampüsü Öğrencilerini Kabul Etti

Girne Amerikan Üniversitesi Singapur kampüsünde yükseköğretime devam eden öğrenciler Türkiye Cumhuriyeti Singapur Büyükelçisi Esat Şafak Göktürk tarafından kabul edildi.

GAÜ öğretim görevlileri Mehmet Ali Ekemen ve Hacer Başarır başkanlığında Büyükelçi Göktürk tarafından kabul edilen GAÜ heyeti, Büyükelçi Göktürk’e Singapur Yerleşkesi başta olmak üzere GAÜ Kuzey Kıbrıs, İngiltere ve ABD Kampüsleri ile ilgili bilgi verdi.
“Kıtalararası GAÜ Kampüslerinde Eğitimlerine Devam Ediyorlar”

“3 Kıta 4 Kampüs Tek Üniversite” vizyonu çerçevesinde GAÜ İngiltere Yerleşkesi Canterbury ardından eğitime başlayan Singapur kampüsünde yükseköğretimlerine kıtalararası GAÜ kampüslerinde devam eden öğrenciler ve öğretim görevlilerini kabul eden Büyükelçi Göktürk, yükseköğretim adına gerçekleştirilen başarılardan dolayı GAÜ yetkililerine teşekkür etti. Kıtalararasına yayılan GAÜ Kampüslerinin yükseköğretime ve gençlere önemli katkılar yaptığını belirten Göktürk, değişik kültürleri tanıyarak yükseköğretime devam etmenin bireysel gelişim ve dil gelişimindeki önemine dikkat çekti.

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada ise GAÜ’nün öğrencilerine farklı kültürleri yakından tanıma imkanı tanıyarak küresel eğitimin kapılarını açtığı ifade edilerek GAÜ öğrencilerinin dönemsel akademik müfredatlara Kuzey Kıbrıs, İngiltere, Singapur kampüslerinde devam ettikleri vurgulanarak GAÜ ABD kampüsünün önümüzdeki akademik yıl ile birlikte eğitime başlayacağının altı çizildi.