GAÜ’NÜN DÜZENLEDİĞİ CİHAT ŞENER SEMİNERİNE, ŞANLIURFA VE GAZİANTEP’Lİ ÜNİVERSİTE ...

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ’NÜN DÜZENLEDİĞİ CİHAT ŞENER SEMİNERİNE, ŞANLIURFA VE GAZİANTEP’Lİ ÜNİVERSİTE ...

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), Türkiye genelinde, Eğitimci-Yazar Cihat Şener ile; üniversite adaylarına yönelik, düzenlemeye başladığı, “Üniversiteye Girişte Yeni Sistem” konulu seminer dizisine, Şanlıurfa ve Gaziantep’ten yoğun ilgi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan GAÜ Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Sualp Davut, Cihat Şener ile “Üniversiteye Girişte Yeni Sistem” konulu seminer dizisinin Türkiye çapında toplamda 18 ilde gerçekleştireceklerini belirterek, Şanlıurfa ve Gaziantep’te gerçekleştirmiş oldukları seminerlere, üniversite adaylarının yoğun ilgi gösterdiğini ifade etti. Davut açıklamasının devamında ise şunu söyledi;

Türkiye genelinde 18 ilde öğrencilere yönelik değişen sınav sistemi, dikkat edilmesi gereken unsurlar gibi konularda bilgi verme amaçlı seminerler düzenliyoruz. İlk seminerlerimizi Şanlıurfa ve Gaziantepte gerçekleştirdik. Yoğun katılım oldu. İl milli eğitim müdürlükleri ve valiliklerin de destek verdiği seminerler dizisi oldu. Cihat Şener, bir duayen ve eğitim sektörüne yön veren kişilerden biri. Cihat Şener’in aktarımlarını bizlerde gözlemledik ve öğrenciler de aynı şekilde dikkatle dinledi. Bu seminer dizisi GAÜ`nün sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde gerçekleştiriliyor. Bizim hedefimiz Cihat Şener ile birlikte yeni sınav sistemini öğrencilere tanıtmak. Bu 2 ilden sonra 16 ilimiz daha var şu anda onlara yoğunlaşmış durumdayız” dedi.