GAÜ ÇİN DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRENCİLERİ, LAPTA HUZUR EVİ SAKİNLERİ İLE BİRARAYA GELDİ

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Çin Dili ve Edebiyatı öğrencileri, Sosyal Sorumluluk kapsamında Lapta Huzurevi’ne ziyarette bulundu.

GAÜ Beşeri Bilimler Fakültesi, Çin Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Görevlisi Sait Şahin önderliğinde bölüm öğrencilerinin gerçekleştirmiş oldukları ziyarette, Lapta Huzurevi sakinlerine yeni yıl dilekleri ve hediyeleri takdim edildi. Ayrıca yeni yıl dilekleri tutmaları istenilen Huzur Evi sakinleri,  gökyüzüne dilek balonları gönderdi.

GAÜ Çin Dili ve Edebiyatı öğrencileri sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yapılan bu ziyaretin yaşlılarla sohbet ederek onların hayat tecrübelerinden yararlanmak ve toplumda duyarlılık yaratmak amacıyla gerçekleştirildiğini belirttiler.