GAÜ FUTBOL TAKIMI KKTC ŞAMPİYONU OLDU

Tarih: 29/12/2017

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Erkek Futbol Takımı, yıllardır sürdürmüş olduğu başarılarına devam ediyor.

KKTC Üniversiteler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen, Futbol Erkekler Şampiyonasında, ilk grubundan 1. olarak çıkmasının ardından gerçekleşen, yarı final ve final müsabakalarında da galip gelerek şampiyon oldu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan GAÜ Spor Koordinatörü Yrd.Doç. Dr. Muzaffer Doğgün, faraklı spor alanlarında almış oldukları başarılara 2017 yılının son haftasında bir şampiyonluk daha eklemekten dolayı gurur duyduklarını belirterek, GAÜ Erkek Futbol takımının 2017-2018 sezonu KKTC Üniversiteler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen şampiyonada, şampiyon olmayı başardığını bildirdi.