GAÜ MÜHENDİSLİK VE İŞLETME FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ, PEPSİ COLA’YA SEKTÖREL EĞİTİM GEZİLERİ ...

Tarih: 25/12/2017

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), Kariyer Merkezi Koordinatörlüğü’nün sektörel eğitim gezileri kapsamında, Mühendislik ve İşletme Fakültesi öğrencileri, EKTAM LTD – Pepsi Cola’ya ziyarette bulundu.

GAÜ Mühendislik ve İşletme Fakültesi Akademisyenleri, Kariyer Merkezi Koordinatörü Halide Koca ve öğrenciler, EKTAM LTD – Pepsi Cola Fabrika Müdürü Ekrem Meşeci ev sahipliğinde, fabrikayı gezerek işleyiş hakkında bilgi aldılar.

GAÜ öğrencileri ile buluşan fabrika çalışanları, öğrencilere okudukları bölümlerin iş hayatında nerelerde yer aldığını, iş hayatına giriş yaptıklarından itibaren karışlaşacakları olumlu ve olumsuz koşullardan bahsettiler.