İngiltere Kampüsüne KKTC’li Öğrenciler İçin Kayıtlar Başladı

Haberler

GAÜ'DEN

İngiltere Kampüsüne KKTC’li Öğrenciler İçin Kayıtlar Başladı

Girne Amerikan Üniversitesi yükseköğretimde 25. yılını kutladığı 2009-2010 akademik yılı içerisinde eğitime başlayan İngiltere Kampüsü Canterbury lisans ve lisansüstü akademik programları yeni dönem kayıtlarının başladığını açıkladı.

Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs akademik programlarına kayıtlı öğrencilerin Hazırlık Okulu ve İngilizce dil eğitimleri yanında dönemsel olarak ek eğitim ücreti ödemeden eğitimlerine İngiltere Kampüsü Canterbury’de devam edebileceklerinin de hatırlatıldığı açıklamada; programların KKTC Lise mezunları dahil tüm adaylara açık olduğu ifade edildi.

Girne Amerikan Üniversitesi İngiltere Kampüsünde eğitime başlayacak öğrenci adaylarının GAÜ Kuzey Kıbrıs, Singapur ve ABD kampüslerinde de dönemsel olarak eğitimlerine devam edebilecekleri vurgulandı.
“10 lisans 5 Yükseklisans Programına Kayıtlar Sürüyor”

GAÜ’den yapılan açıklamada , Muhasebe, Bankacılık ve Finans, Ekonomi, Uluslararası İşletme, İşletme Yönetimi, Pazarlama, Yönetim Bilişim Sistemleri, Turizm Otelcilik ve Konaklama İşletmeciliği, Uluslararası İlişkiler ile Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi lisans programları yanında; İşletme Yönetimi, Uluslararası İşletme Yönetimi, Finans Yönetimi, Pazarlama, Yönetim Bilişim Sistemleri yükseklisans programlarına Yaz ve Güz dönemi için öğrenci kabul edileceği belirtildi.
“İşletme ve Mimarlık – İç Mimarlık Bölümlerine Yoğun Talep Var”

Girne Amerikan Üniversitesi Canterbury Kampüsü lisans programlarında İşletme ve Mimarlık-İç Mimarlık bölümlerine ve yükseklisans programlarında İşletme bölümlerine yoğun bir talebin olduğunun belirtildiği açıklamada GAÜ Canterbury Kampüs’te eğitimlerini sürdürecek öğrencilerin bilimsel bilgi birikimleri yanında dil gelişimlerinin de düşünüldüğüne dikkat çekildi.
“GAÜ Kıbrıslı ve Türkiyeli Öğrenci Adaylar İçin İngiltere’de Eğitimin Kapılarını Açıyor”

Teorik ve pratik eğitimlerin İngiliz akademisyenler tarafından verileceği dil kursları İngilizce’yi anayurdunda öğrenme ve geliştirme fırsatı yanında GAÜ’nün İngiltere’de üniversite eğitiminin kapılarını KKTC’li ve Türkiyeli adaylar için açtığının belirtildiği açıklamada YÖK ve YÖDAK onaylı İngiltere Canterbury Kampüsünün üniversite eğitimi ve bireysel gelişim için önemli fırsatlar sunduğu vurgulandı.

Ayrıca yapılan açıklamada öğrenci adaylarının Girne Amerikan Üniversitesi İngiltere Kampüsü programları ve Güz 2011dönemi öğrenci kayıt kabul şartları ile ilgili detaylı bilgiye www.gau.edu.tr ve www.gauc.org.uk web adreslerinden veya 650 20 00 no’lu telefon üzerinden (dahili 1249-1250) Uluslararası Ofis’e ulaşabileceklerinin altı çizildi.