"GAÜ KARİYER MERKEZİ" KURULDU

"GAÜ KARİYER MERKEZİ" KURULDU

GAÜ Öğrencileri`nin eğitimleri sırasında kendilerini tanımalarında, kariyerlerinin planlanmasında destek sağlamak, iş dünyasının beklentileri hakkında bilgi vermek ve mezuniyet sonrası da,  kendilerini geliştirebilecekleri işlere yönelmelerinde yol göstermek amacıyla, Girne Amerikan Üniversitesi Kariyer Merkezi Koordinatörlüğü kuruldu.

Kariyer Merkezi Koordinatörü Halide Koca, sektörler ile geliştirecekleri iş birlikleri aracılığıyla öğrencilerin; akademik programlarının uygunluğuna bağlı olarak, eğitimlerini sürdürürken yarı zamanlı olarak çalışma veya staj yapma imkanına sahip olacaklarını belirtti. Koca; " 5 Aralık Salı Günü, saat 17.00`de Milenyum Senato Kongre Salonu`nda öğrencilerimiz ile buluşmamızı gerçekleştireceğiz. İşletme fakültemizin katkıları ile de aynı gün ve ertesi gün olan 6 Aralık`ta yine aynı yerde film izleme etkinliklerimiz olacak. Öğrenci arkadaşlarımızla birlikte `Le Capital` ve `Stajyer` filmlerini de izleyeceğiz" diyerek, GAÜ Öğrencileri`ni etkinliklerine davet etti.