GAÜ'NÜN, İZMİR'DEN KONUKLARI VARDI

GAÜ'NÜN, İZMİR'DEN KONUKLARI VARDI

İzmir`de bulunan "Süleyman Demirel Çok Programlı Lisesi" Öğretmen ve Öğrencileri`nden oluşan bir kafile, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti`ne yaptıkları ziyaret kapsamında; Girne Amerikan Üniversitesi`ne konuk olarak incelemelerde bulundu.

Rehber öğretmenleri ile birlikte 20 kişiden oluşan kafile; Üniversiteye gelişlerinde, GAÜ Türkiye Temsilciler Koordinatörü Mehtap Koç Karabulut liderliğindeki bir ekip tarafından karşılanarak ağırlandı.

GAÜ TechnoPark Toplantı Odası`ndaki sunumda, konuk öğretmen ve öğrencilere; vizyon, fakülte ve bağlı bölümler ile ilgili olarak bilgilendirme yapılırken, Merkez Girne Kampüsü dışında yurt dışı kampüsler olanakları da hatırlatıldı.

Misafir grubun ağırlıklı olarak; sağlık, psikoloji, pilotaj ve denizcilik gibi alanlar ile ilgilendiğinin gözlemlendiği ziyaret, öğle yemeği, kampüs turu ve Girne`ye yapılan gezi ile sona erdi.