GAÜ SPOR YÜKSEKOKULU LİG ÖNCESİ BİR ARAYA GELDİ

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ SPOR YÜKSEKOKULU LİG ÖNCESİ BİR ARAYA GELDİ

GÜVENSOY : HEDEFİMİZ PLAY-OFF

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Spor Koordinatörlüğü, GAÜ Basketbol Büyük Erkek Takımı sporcuları ile bir araya gelerek maçlar öncesinde dayanışma yemeği düzenledi.

Akpınar Pastanesinde, GAÜ Spor Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen organizasyonun amacının, yeni tarnsfer olan sporcular ile kaynaşma ve moral yemeği olduğu belirtildi.

 GAÜ Basketbol Büyük Erkekler takımı dayanışma yemeğinde sporcular ile bir araya gelen Spor Yüksek Okulu öğretim üyesi ve Takımlar Koordinatörü Kenan Güvensoy geceyle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi;

Güvensoy: “Bir olmak, Takımın Olmazsa Olmaz Şartlarından Birisidir”

“Ligin başlamasına kısa bir süre kala yaşadığımız yoğunluk sebebi ile sporcularımız ile yemek ortamında bir araya gelerek, kulüp takımı oyuncularının kendilerini rahat hissetmelerini istedik. Biz her zaman sporcularımızın yanındayız ve bir aradayız. Bir olmak, takımın olmazsa olmaz şartlarından biridir. Sporcuların başarılı olabilmesi ve başarı getirebilmeleri için kendilerini rahat ve aile ortamı içerisinde hissetmeleri önemlidir. Lig öncesinde yeni transfer değerlendirmeleri ve kadromuza katılan yeni isimlerin arkadaşları ile de yakından kaynaşmasını istedik. Bu sene de, her sene olduğu gibi iddalıyız. Hedefimiz play- off ‘a kalmak. Bunun için de gerek takım liderleri, gerekse de bizler elimizden geleni yapacağız. Turnuvaları geride bıraktık ve ligin başlamasına kısa bir süre kaldı. Ben sporcularımıza ve tüm takımlara başarılar diliyorum. Bize destek olan herkese de teşekkür ediyorum” dedi.