GAÜ SİYASET BİLİMİ VE ULUSLARARASI İLİŞKİLER KULÜBÜ’NDEN “KİTABINI AL GEL” ETKİNLİĞİ

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ SİYASET BİLİMİ VE ULUSLARARASI İLİŞKİLER KULÜBÜ’NDEN “KİTABINI AL GEL” ETKİNLİĞİ

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ)  Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Kulübü, herkese kitap okuma alışkanlığını aşılamak amacı ile girişimde bulunarak başlatmış olduğu etkinlikle, her hafta daha geniş kitlelere ulaşmaya devam ediyor.

GAÜ Siyaset Bilimleri ve Uluslararası İlişkiler Kulübü, geçtiğmiz haftalarda başlatmış oldukları “Kitabını Al Gel” etkinliği ile, her Çarşamba 14:00-15:00 saatleri arasında, GAÜ Girne Kampüsü Tecno Park yeşil alanında, farkındalık oluşturmayı amaçladıkları etkinlikle herkesi kitao okumaya davet ediyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan GAÜ Siyaset Bilimleri ve Uluslararası İlişkiler Kulübü  Başkan Yardımcısı Nimetullah Öztürk, geçtiğimiz yıldan itibaren rutin olarak her Çarşamba kitap okuma etkinliğini gerçekleştirdiklerini belirterek, amaçlarının farkındalık oluşturarak, öğrenci arkadaşlarını kitap okumaya daha çok yönlendirmek olduğunu söyledi. Öztürk, sürekli gelişen dünyada geri planda kalmamak ve mezun olduktan sonra daha hızlı yükselebilmek için kitap okuma alışkanlığının çok önemli olduğunu vurugulayarak, insanların sosyal medyadan uzaklaşarak kitap okumaya yönlendirme çabası içinde olduklarını söyledi.

Öztürk son olarak herkesi, iyi bir gelecek için, hep birlikte kitap okumaya davet etti.